måndag 22 juni 2009

Vilken underbar dag, kväll och natt vi hade i Göteborg igår! 8 tiondelar träffades klockan 10:00 på vår parkering. Sen fräste vi upp till Götet i 2 bilar på 3 timmar.Vi stannade 1 gång och hade vätskekontroll och kissepaus!

Cider till töserna!
Och bira & snus till grabbarna!
Rock'n roll!
Precis när vi parkerat bilarna i Göteborg började det duggregna...arrrgh! Vi fick bita i det sura äpplet och ge oss ut i duggandet och snabbt pinna bort till Hard Rock Café där vi käkade burgare och tittade och lyssnade på AC/DC från alla bildskärmarna! Jesus va folk där var!!! O vilken stämning!!! Tjoho!!!


Sen slog vi oss ner på filtar på en kulle mitt emot Ullevi och snackade, drack vin och glodde på alla härliga människor! Gick in vid 19-tiden på Ullevi där 57000 andra oxå var!!! Mäktigt!
21:30 körde de igång och det var jävlaride fullt ös från början till slut!!! Kan inte beskrivas, måste upplevas!


Vi är helt saliga!!!!!

I natt kommer Fridagumman hem från Cypern och Amar har varit här vid 18-tiden och arrangerat en välkommen-hem-överraskning på hennes rum. Aouuuu så gullet!!!!!Så himla romantiskt!!!

Välkommen hem hjärtat!!!

4 kommentarer:

Anita o Uno sa...

Åh så gulligt av honom. Då blev väl Frida rörd och glad. Hoppas hon haft roligt för nu börjar snart slitet.
Ja nån kommentar om AC/DC är överflödig ju.Bilderna talar för sig själva!

Anonym sa...

Tjenixen!

Jaaa,den kärleken....gulligt..
Frida hade oxå köpt en present till honom på Cypern,berättade hon igår när hon satt o åt sillamacka i köket i Trellehulla.


OOOONIHADEKULSOMVANLIGT!!!!
Kram mamma.

thezz sa...

såg dajligt ut....
skönt att ha hem tösabiten igen va? ;O) Rock on!!!

Zezzanpezzan sa...

Ja han e för kär den där pågabiden! Hon blev jätteglad, rör och mallig när hon såg presenterna! Hon hade köpt en jättefin liten tavla till honom där det stod världens kärleksförklaring på engelska:o)
Ja vi hade skitkul på AC/DC!!!