fredag 10 juli 2009

Nämen ojsan!

Nu är det sista semesterdagen och regnet öser ner bara för att göra det extra ångestfyllt. Nädå! Jag har haft härliga 23 härliga lediga dagar med kanonväder och en massa kuliga saker som vi gjort! Får summera lite:
Första semesterdagen skulle tillbringats i Köpenhamn med Maria & Jonas från Jordberga men det tillät inte vädret så vi strålade samma himma på gåren i stället!Dagen efter var det midsommarafton och då kom Kerstin & Micke på sillbuffé!På lördagen vilade vi för att vara fit for fight på söndan då det bar av till AC/DC i GöteborgDagen efter hämtade vi Frida som kom hem från Cypern!På onsdagen blev det Fussball und Tacos på Knäckekärr och lite indiandans Ugh!
Och på fredan rockade vi på Streetarnas sommarfest!På måndan kom det blivande brudparet på besök för att lyssna på låtarna som Johan ska spela på bröllopet! Då blev vi rörda till tårar! Snörvel!
Dottern sommarjobbar på Bäckahästen och trivs som fisken i vattnet! Här busar hon med kusin Pontus som skaffat sej en ny frilla!Varje dag var det powerwalk o solsängen som gällde, så himla dajligt!Sen fick vi ju äran att rå om Gylletrollet ett helt dygn, oooo så mysigt! Här poserar vi vid svärmors damm på Kurland!
Hettan var olidlig en natt och då sov ute under stjärnorna!Min förfest o Huggarnas Rockfest var en toppenkväll med kanonväder o allt! O så rolit vi hade!Dagen kom då Curts ädelstenar skulle avlägsnas! Lagom kul tyckte Curre! Men allt har gått bra och han är precis som vanligt igen!Vi har slängt vårt fula kakelbord och köpt ett litet bord till tvsoffan och målat om ramen på farmors fina stenbord som vi ska ha i vardagsrummet. Dessutom har vi inhandlat nya nya indiantavlor, kul!

Ja och igår var vi på Svedalarocken och träffade en himla massa folk från förr, haha! Pågarna spelade som gudar!!

Idag ska jag köra till mitt lilla jobb och hämta nyckeln av Annapanna så jag kommer in på månda! Men!!! I morgon kommer höjdpunkten på hela semestern:

Thezz & Connys bröllop!!!! Tjo va kul det ska bli!


2 kommentarer:

jessica sa...

Jaa så rolet vi har haft de!! O roligare ska de bli!!! För vi ska ti thailand! Hihi!

Zezzanpezzan sa...

Hallå o välkommen Olsson! Bättre sent än aldrig! ;o) Du e redi! In på Facebook nu osse bara! Tjoho, vi ska ti Thailand!!!!!!!!!!!!!