torsdag 7 maj 2009

Är det torsdag nu igen???!!! Alltså shit va tiden bara farr iväg!!! Veckan har varit fullspäckad både på jobb och fritid och har varit intensiv men rolig som tusan! I gårkväll hälsade vi på:
patron Jonas och matronan Maria i Jordberga. Vi tittade på bilder från deras Thailandsresa och bokade in en Köpenhamnstur i juni!
For hilvede i loften va de ska bli sjovt!

Ni sitter säkert och undrar var de där Gyllebobilderna blir av...
Sluta undra, bilderna kommer lite pö om pö i de följande 75 blogginläggen för det var ju himst vad vi har fotat!! Gjorde vi inget annat än fotade???!!!
Okej, då kör vi igång...
Vår bil var nästan fullpackad när vi körde och hämtade Micke & Kerstin och vi sa till varandra under ditvägen att:
-Dom har nock ente så mycke packning som vi!
Jovisst...Dom hade mer...Oj va vi fick trycka och mixa o trixa...
När vi äntligen efter 1,5 timmes bilfärd hittade stugan i Gyllebo visade det sig att Sessan hade följt vägbeskrivningen till 6 mannastugan som vi bokade först som vi fick boka om till en 8 manna för fler ville hänga på...
Stugan som vi INTE skulle bo i...Ja, jag vet att jau é en hussa! Det är min traumatiska uppväxt med Staffan Westerbergs barnprogram som har gjort mej sådan!!!Hu....Till slut hittade vi VÅR stuga som snarare var en fritidsvilla än en stuga, skiiitfiiin! Här njuter grabbarna av en bärs i solen efter bäddning och uppackning!

Sässtin & jag chillade ner med en breezer och när vi sen blev nödiga så blev det fannimej stopp i dasset!!!! Man fick bara använda ytterst lite papper men det läste inte vi förrän stoppet var ett faktum...

Omelett!! Rensa toalett, rockar fett!!!

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

Thezz sa...

hahahahaaha, kanske inte precis en sån början man vill ha på sin mini semester. Men ni fixa säkert det galant ;O) Ser verkligen fram emot den spännande fortsättningen ;O)
Trevlig helg, kram

Anita o Uno sa...

Haha,vilken storyteller du e.
Trevlig helg till er
Kram